http://reentry7.blogspot.com/

⏣➤MY PROFILE

My photo
Sub Urban, Malaysia
►ReentryCapsule percaya dan yakin memakan nasi itu boleh mengenyangkan perut.

➤KATA-KATA POYO

Pakar teori aerodinamik mengatakan rekabentuk tubuh badan Kumbang BambleBee adalah SALAH.Kumbang BamBleBee sepatutnya TIDAK BOLEH TERBANG.Seumur hidup, Kumbang BamBleBee tidak pernah belajar tentang teori aerodinamik dan dia pun tidak tahu sepatutnya dia tidak boleh terbang.Tapi dia hanya mahu terbang.Jadi dia terbang je lah.Sambil terbang dia pun berkata...." Ada Aku Kisah.!!..ChaiiTT"..!!...Terima KaseeYY..!!



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- Ntah Saper Cakap Aku Pun Dah Lupa -

➤SEARCH THIS BLOG

████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

Tuesday, April 5, 2011

MEMANTAT

Aku pun malas nak cerita panjang-panjang pasal benda ni.Satu dunia dah tahu cerita ni pasal apa.Aku tak tuduh-tuduh dan fitnah sesiapa tapi berikan ruang dan minda kita untuk BERFIKIR SEMULA selepas melihat gambar-gambar dibawah.Gambar ni aku rembat dari blog mesin taip buruk http://mesintaipburuk.blogspot.com/ .Semua watermark dia aku dah remove sebab buat menyemak jer kasi sakit mata.Gambar ni aku dah adjust kasi lagi besar tanpa menjejaskan kualiti imej yang asal.Enjoy…..

 

Raja Petra.jpg

 

Setakat tu je.Lebih-lebih nanti blog aku akan bertukar jadi ReentryPorn.blogspot.com pulak.Tak mungkin ini superimpose atau ada yang kata split screen sebab tengok bayang atau shadow pasangan tu kat dinding.Colour hitam putih mungkin sebab kamera ni activate Night Vision sebab dalam gelap.Memantat mesti la dalam tempat gelap-gelap takkan diorang nak pasang lampu terang benderang kot.Ini pendapat peribadi aku je dan aku bukannya pakar dalam bidang ni.Parti Serban Semalaysia pun dah buat solat hajat.Semoga Allah S.A.W tunjukkan kebenaran.Amin……

 

p/s► Pakcik yang pakai topi tu lagi syiook….agaknya siap 3some lagi….PhfeeeeeWiiiittt….!!!!

Terima KaseeYYY….!!!!

 

Reentry Logo_thumb

7 comments:

  1. perghhhhhh...memang nuar la..mcm tak caya plak aku ni....

    ReplyDelete
  2. hahaha..mane hanief..hanief come on back up back...

    ReplyDelete
  3. jgn pndai nk hukum ..haha..Allah lg mengetahui...

    ReplyDelete
  4. pepekkari reentryApril 7, 2011 at 7:43 PM

    hanief woiiii...mana kau...takkan sembunyikan diri kooo kottt...kita kena serang habis habisan....dgn ummngok babi haram ni....reentrycapsul pala butuh babi babu..khaakkkk tuiihhhhh...!!!!

    ReplyDelete
  5. Ko ngaku gambar ni ade bayang.. kalo ade bayang mesti ade cahaya.. Camera night vision ngok ko.. kalo night vision,ade cahaya, confirm gambo ade kaler... Ni hitam putih... zaman P.ramlee punye camera ka???

    ReplyDelete
  6. █████████

    ► Woi Budin Tukar Tiub Taik.Kau nak tau cahaya tu datang dari mana?.Kalau kau tengok betul-betul video tu sampai lapan puluh lapan kali kau akan tengok Lelaki Anwar Looks Alike tu switch off semua lampu-lampu dalam bilik tu.Cuma lampu toilet je dia tak tutup.Dia cuma rapatkan pintu toilet tu sebab nak bangkitkan mood romantik masa nak memantat.Cahaya dari toilet tu reflect ke dinding n itulah punca bayang-bayang tu ngok.

    ► Kau kata Night Vision ada cahaya.Burit kau lah.Sony Handycam aku bila activate night mode semua gambar jadi hitam putih macam P.Ramlee.Kawasan yg gelap-gelap semua boleh nampak.Memang takder colour la.Tak tau la.Aku bukan pakar.Tapi itu la yg aku tau.

    ► Satu lagi kau edit komen aku kat blog kau.Memang pengecut tahap tiub salur taik kau ni.Pergi cukur bulu-bulu kat badan kau lah ngok!!!

    ChaiiTT....!!!!

    Terima KaseeYY...!!!!

    ReplyDelete
  7. @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!!@ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!! @ReentryCapsule BUTUH PAK HANG.!!!!!

    ReplyDelete

ReentryCapsule Web Log [ reentry7.blogspot.com ]