http://reentry7.blogspot.com/

⏣➤MY PROFILE

My photo
Sub Urban, Malaysia
►ReentryCapsule percaya dan yakin memakan nasi itu boleh mengenyangkan perut.

➤KATA-KATA POYO

Pakar teori aerodinamik mengatakan rekabentuk tubuh badan Kumbang BambleBee adalah SALAH.Kumbang BamBleBee sepatutnya TIDAK BOLEH TERBANG.Seumur hidup, Kumbang BamBleBee tidak pernah belajar tentang teori aerodinamik dan dia pun tidak tahu sepatutnya dia tidak boleh terbang.Tapi dia hanya mahu terbang.Jadi dia terbang je lah.Sambil terbang dia pun berkata...." Ada Aku Kisah.!!..ChaiiTT"..!!...Terima KaseeYY..!!



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- Ntah Saper Cakap Aku Pun Dah Lupa -

➤SEARCH THIS BLOG

████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

Friday, August 10, 2012

REENTRY MENZIARAHI TANAH PERKUBURAN DI SINGAPURA.

Datang rumah saudara di seberang pulau ni.Selalu orang Malaysia masuk Singapore mesti upload gambar pergi USS(Universal Studio),pergi shopping Orchad Road lah.,itu lah ini lah,bebagai lah.Bajet global n urban la tuh.PTuiiiHHH…!!!

Baru aku tahu dan sedar aku ramai saudara Melayu Islam yang dah lama pergi di Singapura ni.So aku pun buat keputusan nak pergi menziarahi pusara mereka sementara aku kat Singapura ni.

Tanah perkuburan di Singapura ni rapat-rapat.Macam dekat Malaysia ada banyak gap atau ruang sikit.Mungkin tanah terhad dan mereka nak gunakan tanah semaksimum mungkin.

Sebenarnya ada banyak lagi gambar-gambar yang best.Tapi tak boleh nak upload kat sini sebab ada muka aku yang hensem-hensem masam tu dalam pic ni.Jangan maraa aaaa……ChaiiTTT..!!!!!

Terima KaseeeYY…!!!

Reentry Logo_thumb_thumb

TRAFFIC LIGHT MERAH L.E.D CAP LOVE.CHAIITT..!!!

Saper punya kerja Ntah.Traffic light  simpang empat dekat dengan Endah Parade nak menghala ke Stadium Bukit Jalil tu dah bertukar dari bentuk bulat kepada logo LOVE atau bentuk HATI.Wakakakak..Saper la yang vandalisme lampu isyarat merah ni aku pun tak tahu.Macam-macam hal lah.Traffic light ni jenis L.E.D tu yang senang dia matikan beberapa lampu LED tu dan ianya akan membentuk satu corak,pattern atau logo.Jangan ko buat logo tak senonoh sudah..CHaiiTT..!!!!

Kalau korang nak lagi clear korang pergi sendiri lah dekat tempat ni.ChaiiTTT..!!!!

 

Terima KaseYYY..!!!!

Reentry Logo_thumb_thumb

Thursday, August 9, 2012

KERETA CORAK MACAM HANDBAG

Tadi aku bayar bil hp dekat area Taman Tun Dr.Ismail dekat dengan Pasar Besar tu aku nampak ada satu kereta tengah parking. Cat atau aku rasa sticker body kereta ni corak macam handbag.Macam-macam ada…..ChaiiTT…!!!!

 

Terima KaseeYY….!!!!

 

Reentry Logo_thumb_thumb

Thursday, August 2, 2012

SCAM TAIK TAK SUDAH-SUDAH.

“Your Card telah berjaya dan menangi hadiah”.Ayat macam TAIK.Kot yer nak menipu pun pro la sikit.BAHLOL betul.Dihantar menggunakan number 019-5865375.Lepas tu suruh call number 012-8030445.www.promohadiah.co.cc website taik apa ni wooiii.Mati hidup balik takkan aku call.Ini semua TIPU,TIPU,TIPU.PtuiiiiHHH….!!!!

 

ChaiiTT…!!!!

 

Terima KaseeYYY…!!!!!

 

Reentry Logo_thumb_thumb

BYE BYE UBUNTU + UNITY:►WELCOME LINUX MINT 13 (CODENAME MAYA)

UNITY + UBUNTU = TAIK.Aku dah cuba membiasakan diri pakai Ubuntu dengan Unity ni tapi memang tak boleh blah langsung.Menyusahkan,menyakitkan hati dan macam bodoh.Aku pun tak nak kutuk lebih-lebih pasal Unity ni tapi solution nya aku telah berhijrah kepada DIstro Linux yang lain iaitu LINUX MINT.Distro atau distribution yang aku gunakan adalah Linux Mint Cinnamon.Tak payah nak struggle bagai nak gila guna Ubuntu Unity yg huru hara dan berserabut perut.Berikut adalah screenshot desktop Linux Mint Cinnamon yang aku pakai sekarang.

Terima KaseeeYYY…!!!!

 

Reentry Logo_thumb

ReentryCapsule Web Log [ reentry7.blogspot.com ]