http://reentry7.blogspot.com/

⏣➤MY PROFILE

My Photo
Sub Urban, Malaysia
►ReentryCapsule percaya dan yakin memakan nasi itu boleh mengenyangkan perut.

➤KATA-KATA POYO

Pakar teori aerodinamik mengatakan rekabentuk tubuh badan Kumbang BambleBee adalah SALAH.Kumbang BamBleBee sepatutnya TIDAK BOLEH TERBANG.Seumur hidup, Kumbang BamBleBee tidak pernah belajar tentang teori aerodinamik dan dia pun tidak tahu sepatutnya dia tidak boleh terbang.Tapi dia hanya mahu terbang.Jadi dia terbang je lah.Sambil terbang dia pun berkata...." Ada Aku Kisah.!!..ChaiiTT"..!!...Terima KaseeYY..!!



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- Ntah Saper Cakap Aku Pun Dah Lupa -

➤SEARCH THIS BLOG

Loading...
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

Sunday, September 7, 2014

AKU DENGAR BANYAK ORANG DAH TAK SUKA AH JIB.

Warghhhh....Kah.....Kah....!!!

ChaaaaiiiTTTT...!!!!

Terima KaseeeeYYYY....!!!

Tuesday, August 19, 2014

Tuesday, July 1, 2014

Thursday, May 8, 2014

Monday, March 10, 2014

MH 370 :SUDAH LAH BUDIN!

Dulu jangan dengar kabar angin.Tup...Tup...Indon ngan Sulu goblok dan NYAMPEII menyusup masuk Malaysia sampai ada yang terbunuh.Lo pun melopong asyik bagi amaran dong. 
Sekarang MH 370 lesap pun nak berahsia lama-lama.Lu mau peram apa lagi Budin.Pasal passport palsu yang lepas menyusup masuk MH 370 tu bukan benda yang memeranjatkan kerana kita semua sudah maklum dengan KEPUKIMAKKAN Jabatan Imigresen Malaysia.So tak payah nak bajet gempak konon nak siasat balik dalam sistem IMIGRESEN yang sudah confrim PUKIMAK.Kerana apa yang akan dijumpai nanti adalah hasil kerja PUKIMAK dari staff Imigresen Malaysia jugak.
Satu lagi PUKIMAK.Pesawat dah lesap dari radar tanpa MAYDAY kenapa PUKIMAK Air Traffif Control boleh lepak sampai berjam-jam tak alert dan suspek ada sesuatu berlaku pada pesawat dan anak kapal.Boleh plak tunggu sampai waktu ketibaan MH 370 tu kat China.Bila pesawat tak tiba baru gelabah nak cari.Kalau alert awal-awal boleh jugak rasanya mintak Sukhoi TUDM intercept atau tinjau lokasi last radar lost contact tu.Kalau meletop atau terhempas mungkin pilot Sukhoi tu sempat la jugak tengok serpihan and lock location terhempas tu sebelum puing-puing atau serpihan tu tenggelam dalam laut.Semuanya LEMBAM serupa PUKIMAK.Sukhoi tu sekali tekan dari Kuantan atau Subang dalam beberapa minit jer boleh sampai ker last point MH 370 lost contact dari radar.Bukan jauh pun. 

Apa pun.Saya sungguh rasa sedih dan pilu terhadap tragedi ini.Semoga waris keluarga yang terlibat menerima segala kemungkinan dengan hati yang tenang dan tabah.Dugaan ini sungguh berat dan amat menyiksakan.Saya juga turut merasainya.

Sekian

PRAY FOR MH 370

Wednesday, January 15, 2014

KOMPLOT PENIPUAN KANGKONG TERBESAR DALAM SEJARAH MANUSIA.



Tengok dan fahamkan betul-betul macam mana sistem kangkong menipu kita.


Sekian,


Terima KaseeYYY...!!!!!!

Thursday, December 19, 2013

ReentryCapsule Web Log [ reentry7.blogspot.com ]