http://reentry7.blogspot.com/

⏣➤MY PROFILE

My Photo
Sub Urban, Malaysia
►ReentryCapsule percaya dan yakin memakan nasi itu boleh mengenyangkan perut.

➤KATA-KATA POYO

Pakar teori aerodinamik mengatakan rekabentuk tubuh badan Kumbang BambleBee adalah SALAH.Kumbang BamBleBee sepatutnya TIDAK BOLEH TERBANG.Seumur hidup, Kumbang BamBleBee tidak pernah belajar tentang teori aerodinamik dan dia pun tidak tahu sepatutnya dia tidak boleh terbang.Tapi dia hanya mahu terbang.Jadi dia terbang je lah.Sambil terbang dia pun berkata...." Ada Aku Kisah.!!..ChaiiTT"..!!...Terima KaseeYY..!!



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- Ntah Saper Cakap Aku Pun Dah Lupa -

➤SEARCH THIS BLOG

Loading...
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

Tuesday, July 1, 2014

Thursday, May 8, 2014

Monday, March 10, 2014

MH 370 :SUDAH LAH BUDIN!

Dulu jangan dengar kabar angin.Tup...Tup...Indon ngan Sulu goblok dan NYAMPEII menyusup masuk Malaysia sampai ada yang terbunuh.Lo pun melopong asyik bagi amaran dong. 
Sekarang MH 370 lesap pun nak berahsia lama-lama.Lu mau peram apa lagi Budin.Pasal passport palsu yang lepas menyusup masuk MH 370 tu bukan benda yang memeranjatkan kerana kita semua sudah maklum dengan KEPUKIMAKKAN Jabatan Imigresen Malaysia.So tak payah nak bajet gempak konon nak siasat balik dalam sistem IMIGRESEN yang sudah confrim PUKIMAK.Kerana apa yang akan dijumpai nanti adalah hasil kerja PUKIMAK dari staff Imigresen Malaysia jugak.
Satu lagi PUKIMAK.Pesawat dah lesap dari radar tanpa MAYDAY kenapa PUKIMAK Air Traffif Control boleh lepak sampai berjam-jam tak alert dan suspek ada sesuatu berlaku pada pesawat dan anak kapal.Boleh plak tunggu sampai waktu ketibaan MH 370 tu kat China.Bila pesawat tak tiba baru gelabah nak cari.Kalau alert awal-awal boleh jugak rasanya mintak Sukhoi TUDM intercept atau tinjau lokasi last radar lost contact tu.Kalau meletop atau terhempas mungkin pilot Sukhoi tu sempat la jugak tengok serpihan and lock location terhempas tu sebelum puing-puing atau serpihan tu tenggelam dalam laut.Semuanya LEMBAM serupa PUKIMAK.Sukhoi tu sekali tekan dari Kuantan atau Subang dalam beberapa minit jer boleh sampai ker last point MH 370 lost contact dari radar.Bukan jauh pun. 

Apa pun.Saya sungguh rasa sedih dan pilu terhadap tragedi ini.Semoga waris keluarga yang terlibat menerima segala kemungkinan dengan hati yang tenang dan tabah.Dugaan ini sungguh berat dan amat menyiksakan.Saya juga turut merasainya.

Sekian

PRAY FOR MH 370

Wednesday, January 15, 2014

KOMPLOT PENIPUAN KANGKONG TERBESAR DALAM SEJARAH MANUSIA.



Tengok dan fahamkan betul-betul macam mana sistem kangkong menipu kita.


Sekian,


Terima KaseeYYY...!!!!!!

Thursday, December 19, 2013

Monday, December 2, 2013

TARIFF LETRIK NAIK 2014.YAHOOOO…TERIMA KASEYYY…!!!!

Tarian kegumbiraan tanda berbiliyon duit akan masuk dari Ah Jib Gor,Roti Jala  n Oh  Mar Ong.

CHaiiiTTT…!!!!!

 

Terima KaseeYYY…!!!!

 

 

Reentry Logo_thumb_thumb_thumb_thumb

Sunday, November 17, 2013

REENTRY BERPERANG DI SINGAPORE

 

 

ScreenShot004

ScreenShot005

ScreenShot008

Nampak macam Regina Lee je amoi ni.Aku rasa amoi ni agen risikan DAP.

Tak guna punya DAP.Macam mana dia boleh menyusup masuk dalam team

Grup Gerak Khas aku ni.Takper kalau belot aku humban kat laut  jer nanti.

ScreenShot009

Bot nak diturunkan dan dilepaskan ke laut.Bawak bot dalam Typhoon.

ScreenShot011

Cing Cong Cing Cong askar PRC ni memekak.Sekali aku tembak mamphos.!!

Kot ye lapar  nak makan Frog Porridge pun sabar la.PtuiiiHHH…!!!!

ScreenShot014

On da way ke Changi Airport.Ikut kereta kebal sebagai perisai.Woiii Bahlol

tunggu aku lah mangkok.Nak ambik gambar masuk blog kejap.

ScreenShot023

Kiri ke Paya Lebar Road.Jalan terus ke Changi Airport.

ScreenShot024

Aku ingat lepas habis mission nak terus balik ke Johor Bahru ikut Tambak Johor.

ScreenShot029

Menyusup masuk dan mengendap di Changi Airport hangar.

ScreenShot030

C4 pun aku pakai nak letupkan orang kat sini.Teror tak aku.Warghh..Kah..Kah…!!!!

Kali ni aku masuk Singapore tak payah pakai passport dengan isi borang white card.Main redah je naik bot.

Warghhhh…Kah…Kah…!!!!

ReentryCapsule Web Log [ reentry7.blogspot.com ]