http://reentry7.blogspot.com/

⏣➤MY PROFILE

My photo
Sub Urban, Malaysia
►ReentryCapsule percaya dan yakin memakan nasi itu boleh mengenyangkan perut.

➤KATA-KATA POYO

Pakar teori aerodinamik mengatakan rekabentuk tubuh badan Kumbang BambleBee adalah SALAH.Kumbang BamBleBee sepatutnya TIDAK BOLEH TERBANG.Seumur hidup, Kumbang BamBleBee tidak pernah belajar tentang teori aerodinamik dan dia pun tidak tahu sepatutnya dia tidak boleh terbang.Tapi dia hanya mahu terbang.Jadi dia terbang je lah.Sambil terbang dia pun berkata...." Ada Aku Kisah.!!..ChaiiTT"..!!...Terima KaseeYY..!!



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- Ntah Saper Cakap Aku Pun Dah Lupa -

➤SEARCH THIS BLOG

████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

Sunday, June 26, 2011

REENTRY TURUN JB [ JOHOR BAHRU ].

 

Dalam perjalan  ke JB melalui PLUS Highway banyak eksiden.Ada lebih kurang 6-7 kes kereta terbabas semasa hujan lebat.Masuk longkang,parit,kena himpap pokok dll.Salah satunya berlaku depan mata aku.Yang peliknya ada jugak pukiwak yang nak berlumba masa tengah hujan-hujan lebat ni.BMW 5 Series dengan Toyota Camry berlumba macam kepala SETAN dalam hujan lebat.Lepas tu Camry tu terbabas dan langgar divider n berpusing macam babi sondol.PADAN MUKA.Driver Camry tu keluar terkebil-kebil tengok bahagian depan engine dia yg remuk teruk tu.Mesti rasa macam nak nangis tengok kereta remuk teruk macam tu kan.Wakakakaka… BMW 5 Series tu sedar kawan dia dah eksiden terus masuk lorong kecemasan dan mengundurkan kereta sebab nak tolong kawan dia yg eksiden tu.Sendiri cari penyakit.Aku Kato Mu DOOhh…..!!!

Disebabkan nyanyian aku yang NGETOP kat highway tadi sampai hujan lebat.Maka member-member dan saudara-mara aku pun bermesyuarat dan membuat keputusan untuk belanja aku berkaroke di Red Box Plaza Pelangi.Plaza Pelangi ke Menara Pelangi aku pun tak berapa pasti lah.Ahh…Lantak Lah..!!!!

Sekian karangan pendek saya yang bertajuk”Pulang Ke Johor Bahru”.ChaiiTT…!!!!!!!

 

888 patah perkataan tidak termasuk perkataan ChaiiTT..!!! dan Terima KaseeYY…!!

 

Terima KaseeY…!!!!!!

3 comments:

  1. @Anonymous kat atas

    Fuck untuk ko jugak...!!!

    ChaiiTT..!!!

    ReplyDelete
  2. blog macam hampeehh...ini pun nak post...

    ReplyDelete

ReentryCapsule Web Log [ reentry7.blogspot.com ]