http://reentry7.blogspot.com/

⏣➤MY PROFILE

My photo
Sub Urban, Malaysia
►ReentryCapsule percaya dan yakin memakan nasi itu boleh mengenyangkan perut.

➤KATA-KATA POYO

Pakar teori aerodinamik mengatakan rekabentuk tubuh badan Kumbang BambleBee adalah SALAH.Kumbang BamBleBee sepatutnya TIDAK BOLEH TERBANG.Seumur hidup, Kumbang BamBleBee tidak pernah belajar tentang teori aerodinamik dan dia pun tidak tahu sepatutnya dia tidak boleh terbang.Tapi dia hanya mahu terbang.Jadi dia terbang je lah.Sambil terbang dia pun berkata...." Ada Aku Kisah.!!..ChaiiTT"..!!...Terima KaseeYY..!!



aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- Ntah Saper Cakap Aku Pun Dah Lupa -

➤SEARCH THIS BLOG

████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

Tuesday, July 6, 2010

MAT APPRIKA BAWAK KERETA MACAM SETAN

█►Hari Sabtu lepas aku pergi rumah kawan aku di Damansara melalui Lebuharaya Damansara Pucong(LDP).Aku pun bawak kereta dalam mode rilex sambil dengar lagu dendangan M.Daud Kilau di radio.Sekali tiba-tiba ada satu bijik kereta ni mencucuh-cucuh rapat kereta aku dari belakang macam orang sakit perut nak TERBERAK.Masa tu aku lalu Lane tengah.Kalau kau nak cepat sangat potong je la kereta aku lepas tu terus masuk Lane laju@paling kanan sekali.Lagipun depan aku ada kereta berderet-deret aku nak laju macam mana lagi.


█► Lepas tu kat depan tu ada simpang untuk belok masuk ke Bandar Sunway.Lepas dia dah boring mencucuh aku dari belakang dia masuk ke lane kiri sebab mungkin dia nak ke Bandar Sunway.Kereta dia dah jauh kedepan tapi bila dia sampai kat simpang tu dia kena berhenti dan beratur sebab ada traffic light.Aku buat bodo je tengok dia dah BERHAMBUS nak masuk Sunway.Lepas tu bila kereta aku lalu kat sebelah dia je tiba-tiba je dia terus belok ke kanan nak masuk balik lane yang menghala ke Damansara.Macam CELAKA SIAL BABI HANJING.

█► Signal takder apa takder terus MELOMPAT masuk macam KEPALA SETAN.Nasib baik Reentry ni seorang pemandu yang Defensif dan Elegant.Aku sempat brek dan mengawal kereta dengan penuh bergaya.♫♪PhhFeeeWiittt♫♪.Kalau tak mungkin dia dah merempuh kereta aku dari sisi kiri.Lepas tu kereta aku pulak rempuh kereta yang sebelah kanan aku.Akhirnya aku jadi SANDWICH SARDIN.Tadi elok-elok aku MODE rilex dengar lagu M.Daud Kilau sekarang aku dah hanging satu badan.

█► Aku ♫♫♪HORN♪♫♫♫ dan High Beam dekat dia sambil @#$%$@TAIK#$^ dekat dia.Dia masuk balik lane kiri sebab dah terkejut kena horn dengan aku.Aku tengok rupa-rupanya MAT AFRIKA berkepala botak.Kepala Botak macam Biji Kopi Hangus je aku tengok.Aku marah-marah kat dia dalam kereta tapi dia langsung tak pandang aku.Dia buat BODO macam tak ada apa-apa yang berlaku.Haram Jadah betul Mat APPRIKA ni.

█► Dulu dekat kawasan perumahan aku ni ada satu Mat Apprika mati accident. Kereta Kembara yang dia sewa terbalik.Orang kata dia bawak laju masa dekat corner lepas tu terus terbalik.Diorang ni kuat minum arak lepas tu bawak kereta macam SETAN.Lepas tu menyusahkan orang lain.Sebelum dan semasa bawak kereta selalu banyakkan baca doa naik kenderaan dan ayat-ayat suci Al-Quran semasa memandu dengan harapan Tuhan sentiasa menjaga dan melindungi kita walaupun kita ni bukanlah alim tahap serban lapan belas tingkat.

          foto_45740
Lebih kurang macam ni la muka MAT APPRIKA tu.Tapi lagi gelap dari yang ni.Tahap gelap dia sama gelap dengan background Blog aku ni.Tara Guna punya worang.Kucing sebelah dia pun geleng kepala tengok cara Mat Apprika ni memandu.ChaiiTTT…!!!!



Terima KaseYYY........


1 comment:

  1. cute la cat yg gelengx2 kpala tu.

    ReplyDelete

ReentryCapsule Web Log [ reentry7.blogspot.com ]